Sobre nosaltres

Des de fa mes de 50 anys la nostra empresa li ofereix els serveis de manipulació del marbre, granit, pedra natural i Silestone, fabricació de taulells de cuina, bany, façanes, escales i art funerari.

Tots els nostres treballs estan realitzats seguint els mes moderns patrons de la manipulacio de la pedra natural, unint-los amb els mes tradicionals i artesans elavorats.

A Marbres Terra Alta treballem amb els millors fusters, empreses de construcció y funeraries.

Els nostres serveis

Li proposem el terra del seu bany en un marbre noble, amb unes vetes que destaquen per la seva propia bellesa. Les parets del mateix marbre, pero amb rajoles d’un format mes petit que les del terra, un taulell de bany totalment integrat amb el terra i la paret. I per a finalitzar el plat de dutxa, en qualsevol format i amb el mateix marbre, que sembli una continuació del terra. Els materials mes utilitzats en els banys son travertins, marbres roses portuguesos i blancs nacionals.
Esculli entre els mes vistosos granits d’importació, la duresa dels granits nacionals, l’increïble colorit del Silestone o Compac i els nous materials porcelanics. Posi una aigüera del mateix material totalment integrada i vesteixi el seu moble de cuina amb gruixos de 2, 3, 4 o mes centímetres.
Ara falta posar un socul a la paret, o perquè no?, forrar la paret del mateix material que el taulell, d’una sola peça i sense juntes.
El resultat es la cuina ideal, la seva cuina ideal.
Els plats de dutxa de marbre, granit, silestone o compac es poden fabricar a mida, encara que la paret no estigui escairada o tingui una columna, es poden fer per a colocar-los al mateix nivell que la rajola, quadrats o rodons. Les variants son immenses, tant en color com en textura. Per aixo es l’opció mes adequada per a quant es desmunta una banyera, ja que del mateix material que es fa el plat de dutxa es pot fer la part de la paret que abans ocupava la banyera.
I ara també fem plats de dutxa personalitzats, plasmem qualsevol fotografia en el seu plat de dutxa amb uns resultats increïbles.
Les escales son la part mes vistosa de la casa, ja que normalment des de la mateixa entrada es veuen.
Per tant, s’ha d’estudiar molt be el material mes adequat per a cada casa, valorant l’estètica, la llum i l’us de cada llar, tenint en compte si esta rodejada de jardí, camp o es una casa urbana.
La làpida es l’ultim homenatge que se li pot fer a un esser estimat, es el que ens recordara i indicara el lloc on descansa el nostre familiar, amic o persona entranyable de la nostra vida. Per tot aixo, posem la cura i delicadesa que els seus éssers estimats es mereixen, convertint cada peça en una obra d’artesania. Lapides de granit o marbre treballades a ma, panteons i tombes personalitzades i una gran varietat de dissenys avalen milers de treballs realitzats i cinquanta anys al seu servei.